Φανελα Παρι Σεν Ζερμεν / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ 4-0 LIVE : Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium.

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι. Σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που η νέα φανέλα του λιονέλ μέσι . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Ο πλανήτης ποδόσφαιρο μετράει αντίστροφα για τη σέντρα στη φάση των ομίλων και για την πρεμιέρα του μέσι με τη φανέλα της παρί σεν ζερμέν. Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε .

Αυτή είναι η φανέλα του μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Ζακετα Παρι Σεν Ζερμεν - Pari Sen
Ζακετα Παρι Σεν Ζερμεν - Pari Sen from scdn.star.gr
Ο πλανήτης ποδόσφαιρο μετράει αντίστροφα για τη σέντρα στη φάση των ομίλων και για την πρεμιέρα του μέσι με τη φανέλα της παρί σεν ζερμέν. Κι ένα τέτοιο είναι η νέα φανέλα του συλλόγου της πόλης του φωτός. Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Ο λιονέλ μέσι παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε το σάββατο από τους παριζιάνους και στις 29 του μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την παρί . Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε . Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι.

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι.

Σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που η νέα φανέλα του λιονέλ μέσι . Η παρί σεν ζερμέν έβαλε έτσι ήδη στα ταμεία της το πόσο των 23 εκατομμυρίων ευρώ και παρότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών θα καταλήξει στη . Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Ο πλανήτης ποδόσφαιρο μετράει αντίστροφα για τη σέντρα στη φάση των ομίλων και για την πρεμιέρα του μέσι με τη φανέλα της παρί σεν ζερμέν. Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι. Ο λιονέλ μέσι παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε το σάββατο από τους παριζιάνους και στις 29 του μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την παρί . Κι ένα τέτοιο είναι η νέα φανέλα του συλλόγου της πόλης του φωτός. Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε . Μυθικό είναι το ποσό που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας. Αυτή είναι η φανέλα του μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium. Φυσικά σε συνεργασία με την jordan, η παρί σεν ζερμέν παρουσίασε την.

Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium. Φυσικά σε συνεργασία με την jordan, η παρί σεν ζερμέν παρουσίασε την. Κι ένα τέτοιο είναι η νέα φανέλα του συλλόγου της πόλης του φωτός. Αυτή είναι η φανέλα του μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Ο λιονέλ μέσι παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε το σάββατο από τους παριζιάνους και στις 29 του μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την παρί .

Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Thes - Ο Î
Thes - Ο Î"άλλος σούπερ σταρ, Κιλιάν from www.thes.gr
Αυτή είναι η φανέλα του μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι. Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε . Σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που η νέα φανέλα του λιονέλ μέσι . Μυθικό είναι το ποσό που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας. Ο λιονέλ μέσι παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε το σάββατο από τους παριζιάνους και στις 29 του μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την παρί . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Φυσικά σε συνεργασία με την jordan, η παρί σεν ζερμέν παρουσίασε την.

Σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που η νέα φανέλα του λιονέλ μέσι .

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι. Σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που η νέα φανέλα του λιονέλ μέσι . Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Μυθικό είναι το ποσό που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας. Η παρί σεν ζερμέν έβαλε έτσι ήδη στα ταμεία της το πόσο των 23 εκατομμυρίων ευρώ και παρότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών θα καταλήξει στη . Φυσικά σε συνεργασία με την jordan, η παρί σεν ζερμέν παρουσίασε την. Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Ο λιονέλ μέσι παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε το σάββατο από τους παριζιάνους και στις 29 του μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την παρί . Αυτή είναι η φανέλα του μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Κι ένα τέτοιο είναι η νέα φανέλα του συλλόγου της πόλης του φωτός. Ο πλανήτης ποδόσφαιρο μετράει αντίστροφα για τη σέντρα στη φάση των ομίλων και για την πρεμιέρα του μέσι με τη φανέλα της παρί σεν ζερμέν. Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε .

Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που η νέα φανέλα του λιονέλ μέσι . Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε . Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι.

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι. Παρι Σεν Ζερμεν / Ρεάλ Μαδρίτης
Παρι Σεν Ζερμεν / Ρεάλ Μαδρίτης from i.ytimg.com
Μυθικό είναι το ποσό που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας. Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium. Φυσικά σε συνεργασία με την jordan, η παρί σεν ζερμέν παρουσίασε την. Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Ο λιονέλ μέσι παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε το σάββατο από τους παριζιάνους και στις 29 του μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την παρί . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Κι ένα τέτοιο είναι η νέα φανέλα του συλλόγου της πόλης του φωτός. Ο πλανήτης ποδόσφαιρο μετράει αντίστροφα για τη σέντρα στη φάση των ομίλων και για την πρεμιέρα του μέσι με τη φανέλα της παρί σεν ζερμέν.

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι.

Ο πλανήτης ποδόσφαιρο μετράει αντίστροφα για τη σέντρα στη φάση των ομίλων και για την πρεμιέρα του μέσι με τη φανέλα της παρί σεν ζερμέν. Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Ο λιονέλ μέσι παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε το σάββατο από τους παριζιάνους και στις 29 του μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την παρί . Η παρί σεν ζερμέν έβαλε έτσι ήδη στα ταμεία της το πόσο των 23 εκατομμυρίων ευρώ και παρότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών θα καταλήξει στη . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο της jordan brand, θα φιγουράρει στη φανέλα της παρί, αντί για το λογότυπο της . Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε . Σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που η νέα φανέλα του λιονέλ μέσι . Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνα με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν παραγματοποίησε ο λιονέλ μέσι. Κι ένα τέτοιο είναι η νέα φανέλα του συλλόγου της πόλης του φωτός. Αυτή είναι η φανέλα του μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Μυθικό είναι το ποσό που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας. Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium. Φυσικά σε συνεργασία με την jordan, η παρί σεν ζερμέν παρουσίασε την.

Φανελα Παρι Σεν Ζερμεν / ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ 4-0 LIVE : Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium.. Εναλλακτική εμφάνιση παρί σεν ζερμέν 2021/22 stadium. Δεν ξεκίνησε ενδεκάδα αλλά πέρασε . Μυθικό είναι το ποσό που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας. Ο μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μεταβεί . Φυσικά σε συνεργασία με την jordan, η παρί σεν ζερμέν παρουσίασε την.